Älgjakt!

Godmorgon! Eller goddagens! Min dygnsrytm är ju inte så himlans normal i dessa dagar. Skulle egentligen ha gått upp kl halv sju, för skulle hjälpa min faster att flytta! Då säger morgonhumöret till! Kunde verkligen inte gå upp och blev liggandes till halv 1 istället. Nu har jag äntligen käkat frukost och tagit morgon cigg. Påtal om min morgoncigg, tänkte passa på att låta hundarna springa lite på tomten när jag rökte. Då hör jag något som springer så är det två jättestora älgkalvar som springer precis utanför min tomt. Hundarna blev helt galna! Tror dom att dom skulle vinna över två stora älgbebissar? Söta var dom iallafall.

Nu ligger jag i min säng. Måste göra lite nytta, men vadfan då? Jag ska faktiskt skriva klart min CV och imorgon åka in till stan och lämna ut till alla cafeér och affärer som jag hittar! OM jag orkar gå upp. 

Om 6 dagar flyttar min kära Siri till London! Ska bli kul och tråkigt! Kommer ju sakna henne så jävla mycket, men så sjukt kul någon äntligen kommer iväg =) Och då kan jag åka och hälsa på henne!!

/ MALIN


R.I.P ULF SILVERFRED!

Min fina, underbara och världensbästa människa och lärare Ulf Silverfred har gått bort.
Det kom verkligen som en chock när jag fick reda på det av Carro på facebook.
Hur kan en så fin människa få försvinna ur livet så ung, endast 44 år.
Jag vet att jag inte talar för mig själv när jag berättar hur mycket du har betytt för oss
klass 4C-7C. Du har gjort så mycket för oss.
Kommer aldrig glömma klassresan i 6an till Ammarnäs, då jag satt instängd på rummet
för att jag saknade mamma så mycket.
Det var en fin klassresa, även fast jag längtade hem. Vi hade den bästa klassen, alla ville vara våran klass.
Just för att vi hade den bästa och snällaste läraren Uffe.

När vi tjejer i klassen alltid bråkade var det du som på din fritid ställde upp och började med tjejgrupper
så att vi tjejer i klassen kom bättre överrens. Jag minns att på rasterna var vi den enda klassen som fick stanna inne i klassrummet om det regnade. Vi lyssnade på din cd Ljuva 60-tal. Minns när vi för första gången hörde låten seasons in the sun, som du spelade för oss. Det är än idag en låt som jag tycker så himla mycket om.
Jag minns när vi lyssnade på Anne Franks Dagbok i ljudbok under klasstid. Det var då jag började intressera mig om Andra världskriget! Jag minns när du tog hem hela klassen till dig på besök, när vi innan gick till Kafé Husaren och köpte Hagabullar. Sen när vi kom hem till dig fick vi blåbärsgröt och åkerbärssaft!
Varje vecka hade vi klassens hjälpredor, när varje fredag var slut så fick hjälpredan välja en godisleksak som den fick.. En dag när jag och Carro stannade kvar i skolan så fick vi också välja vilken vi ville!

Jag minns när vi spelade teater på Elevensval. Vi spelade alltid någon teater inom Historia. Minns Nyköpings gästabud. Carro B var Gustav Wasa! Och en gång när jag spelade Cleopatra! När vi varje år kom till ett nytt läsår så "LEIFADE" vi. Vi gick barfota ute på skolgården i ett led och när vi gått klart promenaden så var allt från det gamla läsåret ett minne blott. Minns dagen när vi gick i 7an då du berättade att du inte längre skulle vara våran lärare i åttan. Johanna L började gråta.. Tror egentligen att alla ville börja gråta. Vet att jag inte bara pratar för mig själv när jag säger att du var mer än bara en lärare för oss! Hoppas du har det bra där du är nu!
Kommer aldrig att glömma dig! Världens bästa människa och lärare! <3

RSS 2.0