gott nytt år!!

YOOO! nu sitter jag hemma hos zaina i malmö, väntar på att hon o fille ska bli klara så vi kan gå på middagen hos männen! haha! Är iaf klar nu iaf, dricker vin och är lite salongsberusad,,, sen får det inte bli kt mer innan middagen!!

I förmiddags åtek jag ochzaina köpenhamn för att gå till banken och sen köpa sprit till kvällen! vi stannade dock bara på kastrup!! fick för första gången i mitt liv fika på starbucks! INJTE ENS ÖVERSKATTAT som alla säger! aja nu ska jag umgås med zaina



ha en bra nyår!


MALMÖ NÄSTA!

Tjena bloggen haha!
Vi blev lite försenade till Malmö pga vissa icke så roliga saker!
Snart är vi iallafall påväg, Jag, Fille, Zaina & Nanny!
Ikväll blir det troligtvis lite bärs och skönt häng, vi får väl se =)
Tåget kommer iaf ta 3h10min, inte så farligt, ska passa på att sova då!
Vi har inte köpt biljetter ännu, så vi gör det på centralen!
Nu bjuder jag på några bilder från gårdagen! HÖRS I MALMÖ!!!!!!



Linn & Fille!


öltornet, wop


min cpstörda vän Michelle


HEJ CP

Just det, kom på en sak som gjorde mig helt cppppppppppp.-
Igår när jag kom hem, lite full lite glad så fick jag för mig att bära upp ett glas med istee på en briska, en ganska stor bricka och ett högt glas med istee. På den brickan la jag min telefon och intalde mig själv att jag inte skulle rycka till så att glaset med istee spilldes ut över min kära mobil. NÄR jag kom upp till mitt rum och skulle öppna dörren välter det jävla fittglaset ut och min lur blir helt pisseblöt. Men den lever än, la den en sväng på elementet och nu funkar den som vanligt, fast är helt klibbig och knapparna är ihop klibbade, men jag hade iaf tur!

PUSS PÅ ER!


Tjugohundranio

I brist på annat och för att jag själv ska få komma ihåg 2009 gör jag som alla andra:


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag tog studenten!!
2. Höll du några av dina nyårslöften? Nyårslöften är bullshit och till för att brytas, har aldrig haft något.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? NEJ!
4. Dog någon som stod dig nära? Någon som har stått mig nära förritiden tyvär :(
5. Vilka länder besökte du? Grekland (Kos & Rhodos)
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? En jävla massa cash
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 27 maj Studenten och sen finns det massa saker som jag kommer att minnas, men är inte direkt den som håller datum!
8. Vad var din största framgång 2009? JAG LÖSER DET! ha ha
9. Största misstaget? Svek min bästa vän, men det är bra nu!
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Säger som Siri, BAKFULL förjävla mycket.
11. Bästa köpet? Greklandsresan absolut!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Greklandsresan, fyyy
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ca kl 05.30 på julaftonsmorgonen var jag väldigt glad!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Dance with somebody-Mando diao, allt med black eyed peas, SVARTA MALIN! ahh man massor
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Ledsnare absolut!
16. Vad önskar du att du gjort mer? Sökt mera jobb
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Krökat så fruktansvärt och sovit!
18. Hur tillbringar du julen? Hemma hos min Kusin Jennifer <3
19. Blev du kär i år? Tror jag alltid att jag blir, men sen fattar jag att det inte är kärlek.
20. Favoritprogram på TV? Dagens skämt, kollar på alla serier som finns.
21. Bästa boken du läste i år? Har inte läst så mkt i år, så får väl säga bloggar ha aha
22. Största musikaliska upptäckten? Arctic Monkeys måste jag nog säga
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? En ipod nano  
25. Något du önskade dig men inte fick?
Ett liv eller iaf ett jobb
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Firade dagen innan med vänner och på födelsedagen var min farfar som bor i Tyskland här <3
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Att jag skulle haft ett jobb och massa pengar så jag kunde flytta.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Tar faktiskt på mig nästan vad som hellst, brukar väl bli helt ok iaf....... hoppas jag
29. Vad fick dig att må bra? Snygga killar
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Robert pattinson, Chuck bass, Joel Kinnaman
31. Vem saknade du? Vet inte, någon jag fortfarande väntar på typ!
32. De bästa nya människorna du träffade? Frallan och Ole!

Jag & Kajsa, nyår 2007!


fett dålig!

Jag har varit fett dålig nu under jul och mellandagar, men iaf!



HAR NI ÅNGRAT NÅGOT UNDER 2009??

Jag har ångrat massor, men samtidigt så växer man ju i sig själv av sina misstag. Vissa gör man ju om, vet fortfarande inte om jag ska ångra. Vissa saker ångrar man ju såklart. typ olika ligg osv. Men vafan man lever ju bara en gång, imorgon så ska jag till Malmö. Kommer säkert ångra saker där också, men det är ju då! Efter en vecka har jag glömt de misstagen! Kommer iaf få det grymt! OCH vi vann QUIZET på sejlden idag, eller okej Linn & Fille vann, vi tog bara del om 5 liters öltornet, FETTvärt!

Älskar alla mina fina vänner! Ses nästa år :D Förutom er fina jag firar med! Nu ska jag sova, sen ska jag blogga i Malmö! Puss På Er underbara / FULL MALIN

SATC trailer #2


GOD JUL

GodJul! Igår firade vi julen hemma hos min fina kusin Jennifer! God mat, trevligt sällskap och presenter! Det roligaste under kvällen var när vi byggde upp lilla Eliaz riddarborg som han fick av sin Morfar, alla skulle in i den jävla borgen OCH framförallt var julklappsleken svinkul! på den vann jag clear eyes! Jävligt bra, för det ville jag ha!


Här kommer lite bilder som jag tog igår (dock svinkass kvalité, har ingen digitalkamera)





Faster Kia & Faster Lotta!


Kusin Jennifer!


Kusin Nathalie + Stjärten


Lilla Eliaz & Jultomen



Det var allt


taggad


Är sjukt taggad till Nyår i Malmö! Fille ska också hänga med, och imorgon kommer bästa zaina hem till Gbg :D Och fredag kommer nog Michelle till sverige och går ut på juldagen med oss! wohoo


En vit jul!

Godmorgon! Vaknade för en pytteliten stund sen, men jag hade faktiskt anledning att vakna så sent, somnade faktiskt vid 05.00. Blev iaf jätteglad när jag kollade ut genom fönstret :D Allt var helt snötäckt! Hoppas verkligen att detta kan hålla sig ett par dagar till julafton nu, så att var vi en vit jul! För det var verkligen åratalsen senast!

Kollade klart på sista Johan Falk, satan i gatan älskar de filmerna! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ringa Felicia! Ska nog möta upp henne på stan och hitta en julklapp till julklappsleken! Ska svinkul att Fille ska med till Malmö på nyår också! :D 



Tog dessa två bilder genom mitt fönster! Tycker det är mysigt att kunna vakna upp till en lugn och skön skogsmiljö, framförallt under dessa tider och på sommaren! Men samtidigt skulle det varit skönt som satan att bo mitt i centrum! men men =)
PUSS


RIP Brittany Murphy!

Fan va alla dör! Fett synd verkligen att Brittany Murphy har dött, tycker att hon är en bra skådespelerska och filmerna hon medverkar i är roliga! Här kan ni läsa!


otroligt snygg var hon också!


Anna Ankas Jul!

TJooo! Sitter just nu och kollar på Anna Ankas Jul! Hon är fan sjuk i huvudet! Fast på ett bra sätt! BRRRRRÅÅÅÅOOOSK! Nu ska jag iaf sitta här dehär dagarna innan jul bänkad kl 20.00 för att kolla på "BRA" tv. haha!



Källa


Fredag var fett!

I fredags var fett! Kvällen började med lite middag (tacos) hos älsklade Siri som var hemma från London under helgen. Sen körde vi en gammal goding och gick till The Queen och drack öl. Efter det ville jag dra till Belle där Rebecca&Fiona spelade. Assköna brudar! Där träffade jag Sophia & massa annat skönt folk. Hade aldrig varit på Belle innan, var väl helt ok ställe men blev fett sur att när kol va 02.00 så drog nån jävla gubbe som jobbade där ut sladden till musik så R&F inte ens fick något riktigt avslut... helt skumt! Men iaf så hakade jag faktiskt på sthlmarna hem till Karl, trodde det skulle bli efterfest men inte direkt, så jag gick hem till Siri!

Har några bilder från The Queen som jag tog med mobilen, sen blev jag för full för att tänka på det!








Sebbe provar min pälsmössa!


Sebbe, jag (mongo?) & Ramona!


Sen blev Sebbe lite betuttad i Ramona!


En tjej som heter Jessica & jag!

Nu ska jag kolla på någon julfilm! Puss


BELLE

TJA!
Nu har jag och tjejerna gått på stan hela dagen och sedan ätit på bästa supersushi! Ett måste om man besöker Göteborg. Sitter hemma hos Siri nu och softar. Ikväll ska vi till Belle och det kommer bli FETT som satan! Rebecca&Fiona ska dit och spela & Adrian Lux! Så kan ju inte bli annat än fett. SES där ikväll!
Ikväll ska jag ragga på weekdayragget, hoppas han är där!

Puss på er!


walk of shame

God morgon!

Igår förmiddags när jag skulle hem efter min övernattning i Gårda så sprang jag på Kleerup på centralen, som såg chockad ut att se mig och igenkännande... Då gick det upp för mig igen, JAG träffade honon på toaletten (Ja killatoan) på jazzhuset kvällen innan. Sen är det resten ganska svart för mig!

Nu ska jag hoppa in i duschen, ska möta upp mina tjejer Sofie, Siri & Ramona på stan, hoppas på att hitta en vinterjacka! Vill också tacka rammisen för en mysig kväll igår, Ditt hus var grymt!


Hörs Senare!



Musikhjälpen @ Jazzhuset

Tjenare! Hade en sjukt jäkla bra kväll igår.
Började med att jag och Siri (min älskade bästa vän som är hemma i sverige) fick åka o möta upp Maksim i kortedala för att få hans biljett till Jazzhuset. Jag köpte nämligen sista biljetten! Biljett löste ju sig iaf ändå till Siri. Sen mötte vi upp JulianaThe queen där vi tog en öl, sedan gick vi vidare till Viktoria och tog några öl där.
Sen kom Ole och hans vänner dit, och bjöd på shots & drinkar.. Sen blev det vidare till Jazzhuset! Ryktet sas ju att Håkan Hellström var den hemliga artisten som skulle uppträda. Det är dock ett mysterium för mig vem den hemliga artisten var, kan ha haft en av de hårdaste fyllorna i mitt liv inatt!

Nån gång på natten fick jag skjuts på cykel av en jäkligt sexig kille!

Idag har jag legat hela dagen i min säng, ingen idé att gå ut, är ju pisskallt! Ikväll ska jag, sofie och siri till ramona som har flyttat till partille! ha ha aha!!


Siri & Juliana på The Queen

Maksim däckade på Jazzhuset!

Snyggingen Juliana & Jag!


Nyårsplaner?

Hallå! Nu har jag precis kommit ut från en promenix till en kiosken där jag köpte cigg. Dålig vana. Det snöade och var svinkallt. Var som en jävla snömannen när jag kom hem.. eller inte, så mkt snöade det inte!

Vad har ni för planer för nyår?

Själv ska jag åka till Malmö till mina snygga bitches Zaina & Nanny! Vet inte om vi ska stanna i Malmö eller åka till Copenhagen! Mig kvittar det, lär ju bli asball hursom! Men hade varit skönt att vandra hem till Zaina på Möllan efter en sjuk nyårsfest och köpa möllanfalafel! haha. Hittade sjukt billiga bussbiljetter med bus4u. Lyxbussarna! 210 ToR. Sjukt värt! Hade fått för mig att det var nyår nästa fredag. Tyvär så får jag vänta en fucking vecka till.. Kommer iaf bli askul! Har inte varit i där sen jag hälsade på dom i höstas, älskar malmöooee!


-

Godmorgon! Nu är min bästavän Siri hemma igen. Planen var att jag skulle vara hemma hos henne kl 11.00 och möta henne i dörren när hon kom hem. Vaknade av att hon ringde och väckte mig då istället! Ligger i sängen och kollar ut genom fönstret, satan i gatan vad det snöar! Hoppas det är sådär kallt och mysigt och inte blir massa äckelslask!


Nu ska jag kolla på nån tv-serie. och juste påtal om tv-serie. Såg på säsongens sista californication igår... Har aldrig lipat på den serien och trodde inte att det var möjligt att göra det.. men igår så!

Haha, puss på er

Musikhjälpen

Skänk Pengar till radiohjälpen HÄR. Timbuktu och ett gäng andra personer har isolerat sig i en glasbur på avenyn! Imorgon tänker iallafall jag besöka DENNA festen på Jazzhuset! Alla pengar som skänks går oavkortat till radiohjälpen!




Var precis tvungen att ringa Siris mamma mitt i natten, lite jobbigt! Annars kunde Siri tydligen inte komma till Sverige imorgon, just nu var hon dyngrak! Aja hoppas hon klarar det iaf. För ska befinna mig hos henne Kl 11.00 imonbitti!! Kommer bli fett att träffa min bästis efter typ 2 månader!




Nu ska jag försöka sova


TV

Nu har jag precis hoppat ur duschen och snart börjat Ugly Betty! Efter det ska jag antingen sitta inne på HYPEM och leta fet musik eller kolla på Bridget Jones Diary (har sett den säkert 13 ggr, men tröttnar aldrig)!
Imorgon måste jag upp tidigt, runt 8.30 ca. För att åka hem till min älskling Siri som kommer hem från London för ett par dagar! Kommer bli 4 underbara dagar när hon är hemma! Har saknat henne som fan!




Favorit mascara!

Siri undrade om jag kunde tipsa om en mascara också!


Till vardags använder jag "Maybelline Lash Stiletto". Man får länga pch täta fransar av mascaran
och den klumpar sig inte och håller sig hela dagen!

Pris: Kommer inte ihåg priset men ca 150 kr.




Till fest använder jag "Lancôme – Virtuôse". Är en av de bästa mascaror jag har haft.
Man får långa och böjda fransar som verkligen håller sig en hel utekväll! Fransarna klumpar
sig inte. Det är verkligen jättebra. Det enda negativa är att den ganska fort tar slut,
då den är väldigt torr.


Pris: Ca 250 kr




Bilder lånade från Maybellines och Lancomes hemsidor.


stealers wheel - stuck in the middle



En låt som jag har lyssnat på fettmycket de senaste månaderna! Hur bra som hellst.

Godmorgon?

God Morgon Bloggen! Jag vet att det absolut inte är morgon nu, men vaknade själv för en stund sen och har sovit i ca 14 timmar. Måste verkligen ändra mina sov vanor. Är som har något tips?

Imorgon kommer min bästa vän Siri hem till Göteborg! Hon flyttade till London för ca 2 månader sen. Igår skrämde hon livet ur mig, och börja snacka om att hon inte hade något jäkla pass! Nu har hon löst det, =D.

Nu gott folk skulle jag önska att ni kommenterar på min blogg, för har aldrig haft såhär mycket läsare! =)
Nu ska jag ut och kedjeröka!



Älskar Arctic Monkeys, deras spelning på wow i somras var hur fet som hellst!


grymt tips!

Mina ögonfransar har varit väldigt slitna och jag har tappat väldigt många de senaste året. Så jag köpte ett ögonfransserum, "L'oreal Lash Renewal Serum". Man ska använda det både morgon och kväll och jag har absolut slarvat med det men använder det i iallafall några ggr i veckan. På ca 1 månad så har mina fransar blivit tätare och längre än vad dom någonsin har varit. Tappar knappt en endaste ögonfrans nu heller. Tycker att själva "borsten" som man ska lägga på det med är lite konstig, någon gummigrej. Hade hellre haft en vanligt fransborste. Men det funkar ju iallafall! Rekomenderar verkligen att köpa det serumet!



L'oreal Lash Renewal Serum
Ca 175 kronor



Årets första julklapp!

Godmorgon! Har inte sovit särskilt många timmar inatt, gick och la mig 05.00. Men kom iaf upp vid 11 som tur var. Arbetsförmedlingen ringde och tjatade, blä.  Missade ju ett möte där och blev avskriven, men tydligen hade dom inte skrivit av mig! Inte för att jag egentligen bryr mig, AF suger verkligen!

Jag får verkligen aldrig brev om det inte är någon löjlig reklam grej eller en räkning som jag inte ens betalar själv, men idag så! Var ett ganska tjockt kuvert. Fick mig en ganska stor chock när jag öppnade det, det var från Netto. Ett presentkort på 250:-, som alla medarbetare får. Jobbar inte där längre men fick ett iaf. Grymt!



Nu ska jag fixa iordning mig och sen åka iväg med mamma och handla. Hörs senare!


02.19


Bilder från asos.


Satt inne och kikade runt på asos. Hittade denhär klänningen. Det känns som att det är en sån klänning jag omedvetet suktat efter svinlänge! Det är självklart den svarta jag vill ha (fanns ingen bild på den svarta bakifrån), även fast den rosa var söt den med. Hoppas att tomten läser min blogg, så kanske den ligger under granen i år.

-


grym musik sida!

Sophia tipsade mig och en asfet musiksida! Klicka in här.
Grymt bra remixer och artister som jag inte visste fanns!


Florence + the Machine - You've Got The Love (The XX Remix)


b l v d

Godmorgon! Vaknade runt 14.30 nu idag. Det behövdes verkligen, har ju knappt sovit något den senaste veckan!
Igår hade jag planerat att stanna hemma och kolla på film. Blev istället ett besök in i duschen och sedan satt jag på bussen till Sophia. Där blev det vin med brudar och Gurra!  Sen tog vi vagnen till BLVD. Ett ställe som jag tycker är jäkligt bra i olika perioder. Senaste månaderna har det varit grymt. Igår sög det. Är det för att Jonas Bane flyttade tillbaka till Stockholm tro? (haha). Så vi gick till Viktoria där personalen var utklädda till stjärngossar och tomtar, hihihihih. Efter ca 10 min får jag för att alla har gått hem och att jag står ensam kvar, så börjar ta mig mot bussen.

När jag kom hem kollade jag på Glee, orkade dock bara kolla 15 min så ska nog se resten nu!


Sophia, Fanny & Alexandra!


Gurra & Jag!


Gurra med världens minsta absolutvoda flarra!


Älskar Sophia på denhär bilden (till vänster)


Heeeeeeej!



Desperat försök i att se sexig ut och snygga Sophia!



Nu blir det frukost!


Name the pet spelning, wop

Hallå! ligger i min säng och dör långsamt, hihi.
I torsdags blev det utgång på parken till en början för att kolla på Name the pet & Cristian Dinamarca, som förövrigt är den bäst DJ jag vet. Han musik är sinnes! Grymt bra spelning! Efter det gick vi till Peacock (jordnötskuken?!!! hahaha), där var det helt dött. IKnga folk alls ute.. konstigt, peacock brukar ju vara bra på torsdagar. Så vi gick till Orgia. Där hade vi svinkul och blev ännu fullare och dansade som satan. Sen blev det lite efterfest på sthlmarnas hotell. Kan säga att det blev blött. punkt.

Jag hade iallafall en sjukt grym kväll tack vare dom! Hoppas verkligen dom spelar här snart igen!


Hanna & Cristian på peacock.


Au pair!

Idag har michelle flyttat till Norge, buhu. Jag är ledsen över det.... Just nu är det ett sånt tillfälle då jag skulle behöva en michelle eller siri som mest. Ingen av dom är i samma land som jag. Jävla skit.

Till saken.

Igår blev jag medlem på en au pair sida. Skrev in lite skit om mig, inte alls något särskilt bra. Min engelska är i botten just nu har jag märkt... La också upp en bild, ganska så skaplig faktiskt (samma som på cvt)
Loggade just för en stund sen inte på min mejl, såg ett nytt i inkorgen.
Var från en familjen Dave som bor i en förort till London som gärna vill ha mig "as a part of the family". blev smickrad. ehhee. skämt.. Men fick ett fantastiskt mejl, Okej huset verkade fett som fan. Helt nytt hus, nyrenoverat rum, eget vardagsrum, badrum.. eeeeh AA allt.. Jo en egen bil (körkort!?!)).

Fick en bild på familjen också, verkade fin!

Men jag har ju inget körkort. och det stod klart och tydligt på min au pair profil! Så om det sabbar detta så spyr jag!!! jag vill bli en del av familjen DAVE! dom vill inte heller se mig som en nanny, utan som en storasyster! jag är kär i familjen dave. jag ska flytta in!


RSS 2.0