PREMIÄR!

Idag är det dags för premiären "afterwork HAMNGATAN"!!

Ika i rutan!

Minns nu Ika i rutan? Henne minns jag, och jag undrar om barn tycker att detta är underhållande? Minns själv att jag var jätterädd för henne. Hon är grotesk. USCH


La roux - Bulletproof

Jag har hela tiden tyckt att La roux inte är bra. Jag har varit hatisk. Började sedan tycka om BULLETPROOF. Nu hatar jag inte LA ROUX längre. Inte heller älskar, mest en låt.


Coco avant chanel

Häromdagen kollade jag på Coco before chanel. Den var verkligen jättebra. Helt blandade känslor under filmens gång. Jättelycklig och jättesorglig, jättelycklig och jättesorglig! Rekomenderar den jättemycket starkt. Här har ni trailern!


FESTIVALER!

Satt just nu inne på Arvikafestivalen.se och kollade lite på vilka som var bokade! Cristian Dinamarca kommer dit.  Kommer ju bli se FET musik.
Teddybears, Name the pet & Familjen. Det är väl det som jag är glad på från arvika just nu! Vi får se längre fram!

Hultsfred var ingenting som lockade mig speciellt mycket i nuläget faktiskt!

Peace&Love är inte heller speciellt lockande. Känns inte som nån festival sopm jag skulle palla åka så långt för.

Emmaboda lär det nog bli i år med Michelle! whoooopwhoop. Hoffmaestro, maskinen, CROOKERS!!!!!!! kommer bli fett!

SIESTA, dit ska jag i vår!

Bjussar på lite festivalbilder


FRANZ FERDINAND wow 2008

Jag och norskgutt Arvika 2008


CAMP BITTER 2008


MALINITA 2008


HUNKEN, REBECCA och SKABBET arvika 2008

Nu när jag kollat igenom mina gamla arvika bilder från 2006 + WOW bilder så blev jag ännu mera sugen på festival! Speciellt med MICHELLE i sommar. Bara den jävla vintern är slut snart så!


Fest hos Li &Sebastian

I lördags var jag på fest hos Li och hennes pojkvän Sebastian! Var en klockren kväll och alla var svinfulla. Slutade med reprisen av PH XL på natten, Li och Adde gjorde nudlar. Asnajs. Sen sov jag på golvet! Lägger upp bilder istället!


Fille

Lis & Sebastians snygga fisk

boys boys boys

Tjejshotts. haha

Johan & Nivo

malinita&fille

-----

Älskar denna bilden, ser nästan ut som en reklambild!

fillllypilly
'
Sara (mästerfotografen)

Cecilia, Sara & Li

Killarnas gullegris haha

malinita

malinita & li

----

Alla bilder är tagna av Sara!

This time baby, I’ll be, Bulletproof

Tjena bloggen!
Igår gick vi till Viktoria, var trevligt där. Har inte varit där på över en månad och hänger där riktigt sällan. Innan så var jag där jämt, så var kul att vara tillbaka! Efter det hade vi tänkt dra till DEEP men istället hamnade vi på BERSÅ. Hade en trevlig kväll. Hade mina killerHEELS på mig, så i slutet av kvällen såg det ut som jag hade skitit på mig när jag gick... Skulle inte tagit den där sista ölen för då blev jag full. Tog iallafall sista bussen hem, och träffade Joel som gick i min skola i mellanstadiet... Tror vi snackade massa charterresor! ;P

Tycker att det var svinkul att Ramona var så jävla packad igår!
Idag ska jag hem till Li på fest. Har inte ens varit o besökt henne i sin lägenhet som hon har bott ett halvår i, så ska bli kul =) Och så ska jag få träffa Fille. har inte träffat henne på flera veckor wwooop!

fin bild från igår eller inte


Emma, Malin CEASAR & jag

@ ceasrs place

TJOOO! nu sitter vi hemma hos Malin Ceasar. Snart blir det vidare mot vasastan. vi får väl se vart det blir :)

pusshajj

fredag är ändå den dagen som känns bäst

Tjena! Sitter just nu och sipper på lite dooleys, fett gott. ska åka in till stan och möta upp tjejerna strax!
Har varit klar i en timma nu och bara väntar på att tiden ska gå.
Vi börjar med att dra till Malin Ceasar, sen till  Viktoria och efter det får vi se. Tror det blir parklane. Är iaf jättetaggad, har inte varit ute med Ramona & co på aslänge!
Kommer bli kul ikväll. Jag finnes på luren! puss

Miike Snow - Animal


friday im in love

Godmorgon! Har för en gångsskull gått upp i tid. Men inte pga alarmet på min mobil eller något utan pga dampungen till lillebror som har skrikit hela jävla morgonen! Ska ändå hoppa in i duschen nu, för ska åka in till stan med mamma om ett tag och shoppa lite! Ikväll blir det utgång. Jag vill dra till Gretas, har aldrig varit där innan, men nån av mina vänninor är i stort behov av en kille ikväll... En straight! Ska också möta upp Katarina i stan och få drinkbiljetter som jag ska dela ut till premiären av afterwork på HAMNGATAN!

Nu ska jag in i duschen. Ha en grym dag!


adios

Hej! Imorgon flyttar min vän till ett nytt land. Jag kommer antagligen inte ta farväl. Hade det varit för 3 månader sen hade jag antagligen varit med henne hela tiden en sånhär dag. Jag känner mig inte prioriterad, har försökt ses i flera dagar... I flera jävla veckor, men det har inte funnits någon tid till mig. Känns som lite först till kvarn som gäller.

På måndag startar mitt nya liv, så då kommer jag på andra tankar!


dilemma.... nej!!!!

Dåligt att PH och P3 guld sänds samtidigt. Vill ju se båda, men kan faktiskt inte missa PH! Jag är en sån jävla nörd. Hoppas monkeyface åker ut idag! Hon ser verkligen ut som en apa i ansiktet! Alla vet vem jag menar!


TJA!

Tjena! Idag blev jag väckt av ett samtal kl 11.30. Fett bra att jag kom upp tidigt idag! Sen ringde Elin och frågade om jag skulle följa med och hämta hennes bil som har varit på verkstan! Sen åkte vi hem till mig och käkade lite lunch, drack té och kedjerökte (fy oss)! Nu har hon precis åkt hem och funderar på vad jag ska göra resten av dagen. Hade velat träffa Rebecca som inte har tid att träffa mig. Hoppas hon har det innan fredag för då flyttar hon till Malta och det lär dröja ett jävla tag innan vi ses igen!

Nu till Paradise Hotell! Blev aslack på fittfrancesca att hon skickade ut Catja! Fuck you!!!
Okej det är ett spel.. Men palla att man blir utröstad, kommer tillbaka och skickar ut en som faktiskt spelar spelet... Hoppas den jävla haggan åker ut idag!!!


Ett steg närmare

Jag har nu fått svar från Familjen Frantz i London. Dom vill ha mig. Dom vill att jag börjar 1 Mars!!
Allt känns skumt. Lönen känns orimlig. Lönen känns verkligen väldigt orimlig. Man kan inte tjäna så jävla bra på att passa två ungar 30-35 timmar i veckan. Men samtidigt verkar det inte vara fejk heller. Ska be pappas kusin som bor i London att kolla upp familjen. Men guuuud vad jag vill bo i south kensington i London! Är familjen inte en FET bluff så kommer detta bli helt jävla fett! Men har aldrig hört talats om nån au pair som har åkt till ett nytt land och sen blivit lurade? sålda som horor eller inlåsta i en källare ala josef fritzl såååååååååå! HAAAAA!
Men återigen till lönen, jag ska bara känna mig fett nöjd och tänka att det bara är en fettrik familj som helt enkelt vill skämma bort sin stackars au pair?! jaja DEN SOM LEVER FÅR SE! Hoppas iaf, isf åker jag till London om lite mera än en månad, woop woop!

Här är min bild på au pair som har lockat ca 20 familjer att mejla mig under ca 2 månader!


Visst ser jag snäll och glad ut? Inte alls dyngrak på Kos!!!


Suz

Var inne på Susannas blogg och såg ett youtube klipp med en låt som hon och hennes vän har spelat in. Jag har inte frågat om jag får lägga upp den på min blogg. Men jag struntar i det, för dom var asduktiga!!!
Blir så stolt när folk man känner är så duktiga!


London here i come (?)

Just nu sitter jag och kollat på Johan Falk, som går på 4an. Passar perfekt att det är nyhetspaus, för då hinner jag blogga och ta en rökpaus! kollade iaf min mejl nu och såg att Familjen frantz i London hade hört av sig. Dock var det bara ett svarmejl från det jag skickade idag där det stod att dem inte hade fått mitt mejl som jag skickade iväg i onsdags! Är iallafall glad, det betyder ju att dom inte struntade i att svara! Nu får vi bara hoppas på att dem tycker jag verkar bra så jag får flytta in hos dom och passa deras barn! hehe!

LONDON HERE I COME!




Nu ska jag ta mig en cigarett och göra en kopp te!


Que pasa

Tjena! Hoppas alla har haft en bra helg!
Det började med i fredags att det var avskedsmiddag för Rebecca som flyttar till Malta.
Vi var ca 20 st (girls only) som intog platser på Que pasa som är ett jättemysigt tapasställe på Drottninggatan.
Där blev det mat, öl och drinkar! Trevligt. Sen bytte jag och Jennifer om till klackarna och drog till Karisma för att träffa Jesper och Frallan. Karisma är gamla Wish/Razzia/K19 och det har verkligen inte ändrats sig sen första gången jag var på Wish för ca 3 årsedan. Stället går i konkurs, byter namn är populärt ett par veckor fast fortfarande samma skit. Musiken har inte ens ändrat sig sen 2007! Jag och Jennifer tänkte pröva lyckan på Park Lane istället. Var verkligen inte bra där i fredags heller. Slutade med att jag tog bussen hem kl 3. Träffade Rebecca på bussen, hon var svinpackad, AsKUL! tycker jag!

Igår var jag bara hemma hos kollade på filmer, sommaren med göran såg jag b.la den var svinrolig! Rekomenderar den! Senare på natten så visade dom Joe Dirt på 4an. Det är en riktigt fetfilm, har sett den massa gånger, så har ni inte sett den, GÖR DET!

Hittade en bild som jag stal från Rebecca från middagen på Que Pasa.




Major Lazer - Pon De Floor (ft. VYBZ Kartel)


Jag har så jävla mycket grym musik just nu! Har haft sån sinnessjuk inspiration de senaste veckorna!
Men ska somsagt finslipa på min fetaste playlist ever och sen länka den till bloggen!

Puss och smisk

michelle ramlar på arslet



hahahaha nu fick jag mig ett gott skratt iaf! Michelle är inte en sån person man förväntar sig ska halka i duschen på gymmet och det gör ju bara det hela ännu roligare! hahahaha... nu är stackarn blåslagen på hela rumpan!

Josef/kissie

Haha! hittade just dethär 2 år gamla klippet på Josef, då han gör en parodi på ett av Kissies gamla inlägg...
Haha ganska kul,


Chuckie Vs LMFAO - Let the Bass Kick In Miami Bitch


snabba cash

Vackra, sexiga, snygga, söta och charmiga män är det bästa jag vet (jag är nog inte enda tjejen på dnnna gjord som tycker så.)!
Joel Kinnaman är iaf sveriges sexigaste...

Bild: stureplan.se


cimon


Var inne på Cimons blogg och hittade detta gulliga videoinlägget!
Finns det något att inte älska med honom?
Svar: NEJ!

Jag är jätteglad att Rami åkte ut!
Arg för att bitterfittan är tillbaka, OK jag ljög. Är verkligen svinglad, MASSA DRAMA!
Pontus den nya killen är nog en psykopat, eller typ autistisk!
Den nya killen som ska komma in i huset känner jag verkligen igen. Varför?


GODNATT!



Adrian Lux


BRA!

hamngatan exclusive!

Hallå! Idag har jag varit och fikat med Katarina, som är ansvarig för events på Restaurang Hamngatan.
Hon ska börja starta After Work där på fredagar mellan kl. 17-00. Jag ska hjälpa till med att bjuda in folk
och promota eventet. Det kommer bli en riktig succé! Hamngatan har under de senaste somrarna sammarbetat med Peacock "Peacock Hamngatan" och den klubben är verkligen den bästa sommarklubben! Så detta kommer bli riktigt bra!

 Berättar mer om det när det börjar bli dags!


min stalker

Beyonce och hennes låt sweet dreams har under de senaste veckorna stalkat mig totalt!
Inget negativt för det är en bra låt osv.. Början av 2010 kommer iallafall att förknippas med den låten!


" man vill ju inte vara den rökande mamman man ibland ser på stan"

Hittade något gulligt precis! Kolla in dethär Zaina & Nanny

<3 <3 <3 <3 <3 <3


"nobody puts pussy in a corner"

För Filles skull så vill jag bara berätta att "en fitta i ett hörn" kommer från henne! Hade jag inte känt henne så hade jag inte vetat att man kan säga så. Kan inte direkt säga vad "en fitta i ett hörn" är, men det låter så jävla rätt. "i ett hörn" kom Filles mamma på nån gång under slutet av 80, början av 90- talet på, då hon till sin väninna sa något i stil med "du är en nalle på en kudde i ett hörn". Men Fille har iaf all credd till "DU ÄR EN FITTA I ETT HÖRN!" Tycker att hela hörngrejen är jävligt kul intern och jag tänker absolut inte sluta!


Googlade på "en fitta i ett hörn", fick b.la upp dessa bilderna! haha!!!!


en stickad fitta haha

och en massa hörn!

HAHA! Nu har iaf jag fettkul!!!!!!!


Taking Woodstock

Tänkte tipsa om en grym film som jag såg med Sofie igårkväll, Taking Woodstock


En av de bästa filmerna jag sett på riktigt länge. Har alltid önskat att jag fick besöka woodstockfestivalen när den var eller iaf vara ung på hippietiden och min längtan blev inte direkt svagare efter att ha sett filmen. Kan säga att den var något annat än filmen festival! Men jag får väl besöka arvika eller något i sommar och leka hippie där istället!


Usa=jävla freakshow???

Var inne på Siris+flatmates Londonblogg. Hittade en sjuk grej, nämligen Amerikanska lagar i olika delstater. Nu vet jag ju inte om detta är på riktigt eller inte. Men ganska osannolikt. Fick mig ett gott skratt och hoppas att ni får det också!

Arizona :
Det är förbjudet att skära ner en kaktus och man kan bli straffad med upp till 25 års fängelse.
Den som stjäl en tvål måste tvätta sig med den tills den är helt slut.

Kalifornien
Man får inte ha på sig cowboystövlar om man inte äger minst två kor.
Man får inte slicka på paddor

Connecticut

Det är olagligt att gå baklänges efter solnedgången

Kansas
En kvinna får inte köpa en hatt utan sin mans tillstånd

Minnesota

Man får inte korsa statsgränser med en anka på huvudet.
Att sova naken är strikt förbjudet

New York
Man får inte gå omkring med en glasstrut i bakfickan på söndagar.
Förbjudet att gå i tofflor efter 22.00

Ohio

Det är olagligt att supa en fisk full

Texas
Olagligt att sälja någons ögon

North Carolina
Det är olagligt att plöja ett bomullsfält med hjälp av en elefant

South Carolina
Hästar får inte förvaras i badkar

South Virginia
Det är olagligt att ge eller ta emot oralsex

Florida
- Det är förbjudet att kvinnor somnar under en hårtork
- Om en elefant står fastbunden i en parkeringsautomat så är parkeringsavgiften densamma som om det vore ett parkerat fordon.

Hawaii
Det är förbjudet att stoppa mynt i ögonen på någon


Googlade usa och dethär var typ 3e bilden, säger väl ganska mycket? haha

GOTT NYTT ÅR!

CHEERS! (långt inlägg!)
På nyårsaftons morgonen så åkte jag och Zaina till Köpenhamn, närmare bestämt Kastrup!
Zaina behövde gå till banken och vi behövde inhandla alkoholen inför kvällen.
Vi blev fikasugna och gick till Starbucks, First time in maaaahhh life. Jag blev jätteglad.
Zaina bjöd mig på en "hot chocolate hazelnut caramel" med grädde. Var det godaste jag druckit någonsin.
Varför finns inte starbucks i sverige? Sverige är "en fitta i ett hörn" (återkommet till fitta i ett hörn sen!).
Sen gick vi till netto (woho) och köpte all alkohol inför kvällen, blev jätteglad för det fanns captain morgan & cola på burk, hur god som hellst, ännu en skitsak med Sverige, fuck ya.




När vi kom hem från Kastrup låg Fille fortfarande och sov i ett hörn. Då var det dags att börja fixa iordning sig inför kvällen alla har så jävla höga förväntningar på. Jag blev först ganska missnöjd med mig själv. Men efter ett par glas vin och lite captain morgan kände jag mig snygg! Fille & Zaina tog jävligt mycket längre tid på sig, så jag satt vid skype och snackade med Michelle den fissen i hjörnet som inte närvarade. Sen blev tjejerna klara och det var dags för lite posefoton innan det bar av till le boys.


Alla super på nyår, så visar därför hur mycket gött vi drack.



Vid 20 tiden anlände vi till Gurras & Joels crib, där det var mat, alkohol och hemmagjordglass (credd till nicklas).
Det var trevligt där, jag drack mest vatten för att orka med resten av natten. Höjdpunkten vid middagen var den obligatoriska ciggen vid matbordet! Blev tyvär inga bilder från middagen, men zaina har massa, så ska sno dom!

Sen tog vi en taxi till en fest! På festen höll jag mig mest inne på ett rum med dom jag kom dit! Satt och kedjerökte och klunkade vin direkt ur flaskan och kände mig allmänt tacky. På festen var det nästan bara massa pundare, vilket jag förstod när en kille var så beng att han ålade sig ut under folk för att komma ut.


Max (nannys man) & Gurra


Nanny & Zaina

gurra & max


Vid tolvslaget gick vi i samlad trupp till Möllan, där vi skulle se på fyrverkier! Det var det sjukaste jag har varit med om! Kommer aldrig glömma detta tolvslaget. Det kändes som att vara i Bagdad. Raketer skjöts hejvilt, folk hade raketer i händerna och siktade på folk.. Vi hoppade runt som om vi var på ett minfält, smällare överallt. Har typ fått men för livet. Zaina fick en raket i pannan! Det var lite kul. haha! Just det, vi skålade in tolvslaget med ÖL! givetvis. Nån (nicklas) drack upp våran mousserande som vi skulle skåla i. fitta.

Har tyvär inga bilder från det heller, ska sno från Zaina!

Sen gick vi till nån jävla spegelbar som var sjukt tacky där vi tog en snabböl/shot/drink innan vi satte oss på tåget till Köpenhamn! Tågresan var ganska kul. Jag, zaina & fille tjuvåkte. Dom gämde sig på toa medans gurra langade sitt kort till moi. Sjukt bra. Sen satt vi och sjöng Håkan Hellström hela vägen med någons ipod i våra öron. 


Linnéa & Gustav på tåget

russian
 
Sen kom vi till Köpenhamn, där vi hamnade på en horgata, fille stal ett sexpack med starköl, alla var nöjda och glada! Sen skulle vi till den där jävla båtfesten! Påvägen dit blev Nanny nerputtade av några små förortsdanskasnorhorungar! Alla började skrika, så jag skrek fitta till dom. Så dom sparkade mig i ryggen så jag ramlade och sen i mitt huvud! Fyfan va arg jag var, Ville typ verkligen bara hämnas. Fick damp. Och ville slå vem som hellst. Sen fick jag lugna ner mig, ville inte skämma ut mig mera än nödvändigt....... Vi gick iaf till den dära båten. Var sjukt fet musik. Trodde att båten skulle vara som styrbord... Men det var ett jävla fartyg typ. Bara massa danska pundare! Men hade kul... Drack vin som smakade råttgift. Var inte där så himla länge för jag
och . . . gick till ett hotell och "sov". Vi vaknade jävligt tidigt dagen efter så vi satte oss på ett tåg hem. Hade egentligen velat ta mig en tur och se lite köpenhamn... även fast inget säkerligen var öppet. Synd att alla människor alltid är så jävla bakis. Jag mådde asbra på nyårsdagen! TACK för att jag drack 3 glas vatten självmant!

Kom hem till Zaina runt 13 kanske. Vi pratade om gårdagen sen sov vi till kl 16. Sen åt vi thai/kina-mat på en persisk thai restaurang. fett ovärd egentligen. Vi satt uppe till 5 på morgonen och snackade skit. Jag, zaina, Nanny och fille.



Det var alles! Kan säga att detta var nog lätt den bästa nyårsafton i mitt liv, so far.


RSS 2.0