BLUE

Godmorgon! Är på strålande humör för jag vaknade innan kl 10.00!
Sitter i min säng och lyssnar på Blue. Mitt absolut favoritband när jag var 12-14 år ca. Jag var helt besatt av dom. Hade en dvd med en livekonsert som jag satt och kollade på varje kväll i 3 månaderstid... kom att tänka på Blue häromdagen när jag kollade på Oscarsgalanrödamattan där Duncan som sjunger i Blue var programledare för! Nu sitter jag här med gamla minnen och sjunger med i deras töntiga desperata texter och utantill citerar mellansnacket! fy vad jag är patetisk!




CONVERSE

Min pappa skall åka till USA om ungefär två veckor och ska be honom köpa med ett par eller flera converse till mig, för dom är sjukt billiga där! Älskar verkligen converse och är typ det enda jag använder den varmare och lite mindre blöta perioden på året! Hittade ett par favoriter på Karltex hemsida.





De med amerikanska flaggor har jag varit sugen på jäkligt länge, men såg dom med stjärnorna på genom skyltfönstret häromdagen och dom såg riktigt söta ut dom med! Andras åsikter är vamrt välkommet!

Nån som vet någon annan sida med änn flera modeller?

freitag



/Erik & Fille förra fredagen!


Hade en sjuktgrym kväll i fredags! Vi började kvällen med massa vin hemma hos Bella i hennes underbara nya lägenhet! Sen var det på med klackarna och ge sig ut i snöstormen! Det har varit helt sjukt hela helgen ju. väl inne på trädgårn var det fett som fan! Det blev dans och öl med massa nära och kära. Träffade hur mkt folk jag kände som helst och då blir det alltid lika kul! När klockan var 03.15 tog jag mitt förnuft tillfånga och tog sista bussen hem till Olofstorp. Det var verkligen kaos väder och jag är verkligen glad att jag tog med extra skor att ha på hemvägen för snön gick upp till hälften av vaderna i backen upp till mig!

I lördags firade vi Johanna som fyllde 21 år hemma hos henne! Det var en ganska lugn kväll med alkohol, killar och musik! Jag och Michelle åkte hem till henne ganska tidigt och däckade... Och nu har tyvär min kära Michelle åkt hem till Stavanger igen och jag HOPPAS verkligen att hon flyttar hem till sommaren!<3
Inga bilder tyvär!


david guetta - gettin' over


Hoppas alla får en lika grym fredag som jag kommer få!

nöjes....

TJA! Idag har jag för en gånsskull tränat! powerwalkade i 25 min, sen blev det styrketräning! Ska börja köra ett par dagar i veckan nu! Nu ska jag kolla på O.C och försöka somna i tid idag, för imorgon ska jag dela ut kakor i kompassen med Fille och Sophia, kom och ät, det är GRATIS!

Sen ska vi stressa hem till Bella och göra oss sexymamas och supa oss fulla inför kvällen! Imorgon har Nöjesguiden Göteborgspriset fest! Det vill vi ju för inget i världen missa! Kommer ju vara smockat med hunkar så vi måste ju va snygga!

Och just det, jag är avundsjuk... Nu har Rebecca på loppet inom ett halvår vunnit TVÅ GÅNGER i modettes tävlingar! FYYYY va orättvist! Jag tävlar ju jämt, men vinner aldrig... Får väl helt enkelt vara glad för hennes skull och hoppas att jag får låna något som hon vann. ha ha ha!


GODNATT!

erik hassle + covers






Hittade lite covers med Erik Hassle. Har en kärlek till låten nothing else matters sen ett par år tillbaka. Tycker att han gör den helt jävligt bra, jag gillar honom <3
In  for the kill tyckte jag var lite rolig, eftersom jag lyssnar ganska mycket på LA ROUX nu!
Have fun!

från mig till dig

Tänkte bjuda på en spotifyplaylist med lite musik som jag tycker om!
Har bara blandat ihop en lista från lite olika kategorier!
Hope you enjoy it!



12/2-2010

TJA! Försenad helguppdatering!
I fredags var jag på djungeltrummans fest på Park Lane. Hade en sjukt grym kväll. Det var verkligen packat med folk! Henrik Berggren uppträdde och det drog ner mitt partymoode för en stund.
Fick 6 st gratis öl STORT + ! Träffade på Claes Malmberg och  MAGNUS HÄRENSTAM utanför parklane... Sånt är verkligen så jävla kul när man är packad och träffar på nån gammal veteran. Magnus Härenstam sa iaf "det är jag som har lärt er att räkna!!". Kanske, kanske inte? Han har i vilketfall som helst lärt våra föräldrar att räkna!
Jag var iaf svinpackad och hade tänkt dra hem när jag i dörren påväg ut träffar Sophia som stoppar mig i sista sekund. Deckar istället hemma hos henne nån timma senare efter ett besök på MCDONALDS.

Har ett par enstaka bilder... på mig och THE CELEBS! ehehheeeeeeeee.. såg också att man skymtar Klas Månsson i bakrunden.. Vilket jag inte såg i fredags natt!






och juste. vi träffade han som alltid spelar svin. ha ha haaaaaaaa.

Ska försöka lösa lördagens bilder också! puszzz!


Oskar Linnros - Ack, sundbyberg


.... och denna låten får mig att må lite bättre i detta jäkla snöväder!

puss

edward sharpe and the magnetic zeros - home


Hittade denhär låten helt random i min playlist på spotify, grymt bra!

TIPS!


199:- kronor på H&M. Finns flera färger.
Ett par eller flera sånna ska iaf jag köpa mig inför våren!

bättre sent än aldrig.

Godmorgon. Vaknade upp i tid idag och det är sol ute. Det var ritkigt längesen jag såg ljuset vill jag lova!
Skulle iaf komma till helgens uppdatering... Bättre sent än aldrig!

I Lördags åkte jag och My hem till Alba på fest! Det var ganska spårat och hur mycket folk som hellst. Medelåldern var ett par år yngre... Iaf kändes det så och då syftar jag inte på Albas bror Isak + vänner som går i nian. För dom var softa! Det slutade med att jag var full som ett jävla svin och tvingade med mig Sture till Gretas. Jag antar att vi hade svinkul för jag vaknade upp med ett lite halvblodigt sår på ena knäet! Sture däremot vaknade upp med ett sms av en bög som löd ungefär "hoppas att du kom hem bra, vi ses igen" bla bla blaaa... haha!

Igår var det till för att jag skulle ha dratt till MACFORUM för att hämta biljetter till nöjesguidensgbgpris, men Bella är grym så hon löste det innan öppning så jag slapp åka in till stan!

Idag är det som sagt nice väder så ska ut och avnjuta en liten "cancerpinne" och argumentera med mig själv om jag orkar ta en promenix eller icke.

Denhär sexiga killen ska jag ragga på (ha haha haaa) nästa fredag då det partajas på trädgårn!


lördag

Godmorgon!
Igår åkte jag hem till Jesper och drack rödvin med honom och Frallan!
Lekte "gissa vem", fettkul... Under ölspelet blev Jesper ovän med mig och Frallan pga förlite klunkar osv..
Så vi fick avsluta. Sen kom Fille och My dit och drack som vanligt sitt jävla KIR.
Vi stannade inte så länge utan drog till BALKANparty på järntorget som filmfestivalen hade. Helt ok kul. Dansade på en högatalare innan det var dags att gå. Tjejerna drog hem till nån kille i Kortedala (där man får röka inne, woop), jag orkade inte mer, tog mitt förnuft till fånga och åkte hem...

Vaknade kl 9.30 idag... wtfpalla... så ska snart iväg till systemet så jag kan bli full! Ska på fest hemma hos Alba ikväll, och sedan vidare till Push. Anna Hibbs och Michaela Forni ska spela. FETTVÄRT!


Sambucabild från Kos i sommras. SAKNAR VÄRM!

HILDING



Hur fin är inte min Älskling?




Myser tillsammans med Far sin!







Min ABSOLUTA favoritbilder på älsklingen som valp!


(--_--)

Tjena! Jag har varit svajnkass på att uppdatera. Sorry till er som faktiskt läser min blogg. hehehehihi!
För en veckan sedan var det premiär för Afterwork på HAMNGATAN! Det blev helt OK. Blev full. Sen drog vi (jag+li+ida+massa andra) till Berså. Kan verkligen inte fatta hur jag lyckats hamna där två fredagar i rad. Är verkligen inte mitt favoritställe direkt!

På lördagen stannade jag bara hemma och började kolla på THE OC season1, idag är det fredag och är redan i mitten på season2. Bra jobbat av mig!

Har också fått ett jobb denhär veckan. Satt inne på platsbanken och kollade. Sökte en massa olika grejer. Dagen efter fick jag ett samtal av Swedish fundraising. På onsdagen blev det intervju, i got it. Igår var det utbildning. Massa nytt att ta in om Naturskyddsföreningen! Kan ju ingenting om naturen, vet knappt vad växthuseffekten är..hhehe. Vi får väl se hur det går. Ska iaf gå runt på stan och värva medlemmar så kommer bli en sådan som jag hatar! Vi får se hur det går, HOPPPAS att jag blir duktig iaf....... ;)

Idag ska jag vara hemma och mysa med min pojkvän no2.


Lilla robban

Christian Louboutin

Kikade runt inne på netaporter och hittade denhär!





Ser ni vad det är?

Christian Louboutin BARBIE!
Så känner man att man inte kan lägga en förmögenhet på ett par egna Louboutin skor kan man ju alltid köpa ett par till sin barbie!

Finns att beställa här! ;)


RSS 2.0